"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

15 dec. 2014

Buna dimineata soare


  Odată, demult, un misionar străbătea munţii stâncoşi împreună cu un tânăr indian care-i era şi călăuză.
   În fiecare seară, la acelaşi moment al apusului, tânărul indian se îndepărta, se întorcea spre soare şi începea sa se mişte pe ritmul unei melodii suave şi pline de nostalgie pe care o cânta încet.
   Tânărul care dansa şi cânta cu faţa spre soarele ce se stingea, era o privelişte care-l umplea pe misionar de o curiozitate plină de admiraţie. Într-o zi, îl întrebă pe ghidul său: "Ce înseamnă tot acest ritual pe care-l împlineşti în fiecare seară"?
   "O, e ceva foarte simplu, răspunse tânărul. Eu şi soţia mea am compus acest cântec împreună. 

   Când suntem unul de celălalt, fiecare, oriunde s-ar afla, se întoarce spre soare puţin înainte să apună şi începe să cânte şi să danseze.      Astfel, chiar dacă suntem departe cântăm şi dansăm împreună".
    Când apune soarele, tu cu cine dansezi?


Recomandare    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini)  si daca vrei să-l impartasesti cu noi, inscrie articolul aici!

5 comentarii:

  1. Dansand pe muzica... sferelor! :)
    Minunat saptamana sa o petreci!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a emotionat aceasta povestioara.
    O saptamana frumoasa iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata Iulisa! minunata povestea aceasta!
    sa ai un start bun în noua saptamâna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos! :) Zile pline de povesti minunate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum ani buni,se glumea pe seama unor soti,care erau departe unul,fata de celalalt si se uitau la luna in anumite zile si la o anumita ora.Deci povestea e veche si circula continuu.Toate bune!

    RăspundețiȘtergere